tamop411c13.unideb.hu

Tananyag adattár
Regisztráció

Hogyan használjuk

Tisztelt Látogató!


A TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014 001 „Az élettudományi- klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére” pályázatban elkészült tananyagok letöltése belépéshez kötött. Amennyiben Ön rendelkezik a Debreceni Egyetem által generált hálózati azonosítóval, a bejelentkezés menüpontban az UNIDEB – Bejelentkezés gombra kattintva bejelentkezhet az oldalra. Ha nem rendelkezik hozzáféréssel, ki kell töltenie a „Regisztráció” menüpont alatt található űrlapot. Jelenleg csak a pte.hu és az u-szeged.hu email címeket fogadjunk el.

Azonosítás után „Tananyagok” menüre kattintva a megjelenő oktatási anyagok közt cím, szerző, kar, intézmény szerint lehet szűkíteni a találati listát a jobb oldalon található nagyító ikon segítségével. A keresett anyaghoz feltöltött állományok a sor végén, a megnyitás gombra kattintva jelennek meg. A listában az állományokat a file neve és mérete mellett lévő ikonnal töltheti le.

Az angol nyelvű tananyagok az oldal jobb felső részében található zászlóra kattintva érhetőek el.

A tananyagok PDF, MP4, esetenként ZIP és PPSX formátumban kerültek feltöltésre.

Az állományok korlátozott jogosultsággal érhetőek el,

  • nyomtatásuk csak alacsony felbontásban,  
  • változtatás, tartalom másolás, lap beszúrás, megjegyzések készítése nem engedélyezett.

Amennyiben további felhasználás céljából szeretné korlátozás nélkül letölteni az adott anyagot, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az adott kar dékáni vezetésével.